Antena Căutare

"Tradarea si ineficienta", adevaratele motive din spatele decapitarilor din PNL

Presedintele PNL Crin Antonescu a precizat, vineri, ca motivele pentru care s-au luat deciziile de demitere a conducerilor celor trei organizatii PNL sunt "ineficienta, slaba organizare si insuficienta capacitate de a atrage membri noi si oameni importanti".

Daca in cazul in cazul filialelor din Mehedinti si Dambovita, demiterile conducerilor organizatiilor au avut ca motiv "ineficienta, slaba organizare, ", referitor la Sectorul 1, Antonescu a precizat ca "activitatea pe care oamenii aflati in fruntea acestei organizatii au desfasurat-o in contradictie cu strategia, cu interesele si uneori cu deciziile PNL".

Antonescu a mai spus ca nu a fost vreodata in PNL o problema cu faptul ca liderii partidului si-au exprimat nemultumirea fata de o decizie luata in conducerea partidului.

"Avem cu totii obligatia de a respecta acele decizii, dar iesim afara uneori si spunem: s-a luat o decizie proasta, o sa o respect, dar e proasta", a explicat Antonescu.

In plus, el a sustinut ca "este de neacceptat nicaieri ca, in vreme ce un intreg partid, cu toti oamenii sai, se mobilizeaza, asa cum a fost cazul la referendum, da o batalie politica in numele a milioane de oameni, unii dintre noi sa tradeze".

"Cuvantul (tradarea, n.r.) e spectaculos, dar pana la urma e simplu. Nu a uitat nimeni ce s-a intamplat la referendum in plina campanie electorala, cand domnul Chiliman a gasit cu cale sa citeasca proclamatii scrise de Dan Andronic probabil sau de ucenici din scoala acestui maestru, care i-a nenorocit pe toti de la Nastase la Basescu, trecand prin Tariceanu. N-a uitat nimeni cum domnul Vlad Moisescu ne-a calificat pe toti drept grup infractional, ce-i drept intr-o convorbire privata la care cum stiti, prin grija unora pe care domnia sa ii cunoaste mult mai bine decat noi, a ajuns in presa", a motivat liderul PNL.

De asemenea, presedintele PNL a sustinut ca in cazul filialei Sector 1 nu a fost cazul unui repros legat de rezultatul de la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Antonescu a sustinut ca motivul demiterii presedintelui PNL Sector 1 nu a avut nicio legatura cu situatia lui George Becali.

"Nu au niciun fel de legatura, absolut niciun fel de legatura, atunci cand s-a discutat in BPC despre acordul cu Gigi Becali, domnul Vlad Moisescu, ca de altfel nici altcineva, nu a au votat impotriva. Mi se pare ca Vlad Moisescu este chiar cel care a propus ca presedintele partidului sa fie mandatat sa poarte discutii cu acesti oameni. Deci o rezistenta 'eroica' impotriva adoptarii fie si formale a lui Gigi Becali drept cauza a acestei demiteri este o chestiune cu totul fantasmagorica", a sustinut Antonescu.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Basescu: "Romania este parte a Uniunii bancare. Zona euro va avea un buget propriu"... Antonescu: "Pe Becali l-am luat pentru voturi, nu pentru bani. Isi va plati doar campania lui"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x