Antena Căutare

Politicienii, printre primii votanti. Traian Basescu: "Votez pentru continuitate in drumul catre Vest"

Zi importanta pentru romani! Astazi ne alegem senatorii si deputatii. Cei care ne reprezinta in urmatorii patru ani. Iar primii trei oameni din stat, Traian Basescu, Crin Antonescu si Victor Ponta, si-au exprimat deja optiunea. 

Traian Basescu a votat la Liceul Xenopol din Capitala. "Chiar daca ploua, chiar daca ninge, romanii care vor sa voteze vor merge la vot. [...] Votez pentru continuitate in drumul spre Vest. Nu vreau ca tara noastra sa fie o tara in zona gri, in care se nu se stie daca drumul nostru este spre Moscova sau SUA", a declarat presedintele.

Premierul Victor Ponta a spus ca a votat duminica dimineata, la Targu Jiu, cu toate gandurile bune pentru Romania si pentru un viitor la care nu mai credea in urma cu un an de zile.

Co-presedintele USL, Crin Antonescu, a votat in Alexandria la Liceul Agricol si a declarat la iesirea din cabina de vot ca "mizeaza pe dorinta romanilor de a-si exprima dreptul la vot".

sursa: Antena3.ro

foto: Intact Images

ALEGERI PARLAMENTARE: Rezultate exit-poll - USL conduce detasat! Prezenta la vot: 41,72%... Crin Antonescu: "Anul 2012 a fost anul victoriei impotriva regimului Basescu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x