Antena Căutare

Udrea: "Cohorte de USL-isti" actioneaza cu disperarea unui vampir care nu a mai vanat de mult

Elena Udrea ataca uniunea-social democrata spunand ca "adevarate cohorte de USL-isti care se doresc sefi" politizeaza institutiile statului si se comporta asemenea unor vampiri "care nu au mai vanat de mult timp".

Pedelista afirma astfel faptul ca uniunea social-democrata nu-si respecta promisiunile din vremea cand se afla in Opozitie, iar acum se doreste schimbarea tuturor oficialilor de stat.

"Promisiunile facute de USL se dezumfla precum gogosile. [...] In aceste momente, toate institutiile statului sunt luate cu asalt de adevarate cohorte de USL-isti care se doresc sefi. Toti prefectii, toti subprefectii, toti secretarii de stat si subsecretarii, toti directorii si directorasii de la deconcentrate, pana si soferii sau portarii se vrea a fi schimbati",
sustine aceasta.

Udrea spune chiar ca atunci cand conducea ministerul Turismului si Dezvoltarii a lucrat cu multi oameni din PSD si PNL, "cei mai multi dintre ei profesionisti".

"Alianta mare, insetata incearca, dar nu poate sa-i multumeasca pe toti. Iata de ce toate posturile vor fi ocupate politic.[...] Este vorba de tot ceea ce inseamna control, ANAF, inspectoratul de stat in constructii, autoritatile sanitar-veterinare, garzile de mediu samd. [...] USL actioneaza cu disperarea unui vampir care nu a mai vanat de mult timp, iar acum, inainte de ivirea zorilor, se arunca la gatul victimei. Din pacate, victima este chiar tara aceasta!", conchide sefa PDL Bucuresti.

Premierul Victor Ponta l-a demis din functia de director general al Agentiei Nationale de Cadastru, acesta fiind inlocuit temporar cu directorul general adjunct, Ileana Spiroiu, scrie Mediafax.

Foto: Intact Images

Premierul Victor Ponta a demis conducerea Agentiei Nationale de Cadastru... PDL pregateste o motiune simpla impotriva ministrului Educatiei acuzat de plagiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x