Antena Căutare

Vadim Tudor: "I-am spus Elenei Udrea sa faca mai bine un copil"

Corneliu Vadim Tudor a comentat in cadrul emisiunii Subiectiv pictorialul Elenei Udrea in revista Tabu, dezvaluind ca blonda a facut acest pas, convinsa ca este foarte populara. "Ea se crede populara, nu-si da seama ca lumea n-o inghite!".

Corneliu Vadim Tudor s-a aratat stupefiat de cele mai noi ipostaze ale Elenei Udrea in revista Tabu. "Nu stiu ce cauta acolo, eu i-am mai spus sa se lase de pictoriale, sa puna mana sa faca un copil mai bine. Asa i-am spus!", sustine Vadim Tudor.

Omul politic a dezvaluit ca surse din PDL i s-au confesat cu incredere, spunandu-i ca Elena Udrea nu este la polul opus al popularitatii doar in electorat, ci chiar printre membrii partidului sau.

"Elena Udrea se crede populara, crede ca lumea o iubeste, de asta a si pozat acum in revista. Nu isi da seama ca romanii nu o inghit, nici macar membrii din PDL nu o inghit. Si iti spun si de ce, pentru ca l-a izolat pe Traian Basescu, undeva la Cotroceni, departe de restul PDL-istilor. L-a izolat si ii toarna cucuta in ureche!", a spus Corneliu Vadim Tudor.

Revazand imaginile cu Elena Udrea in revista Tabu, Corneliu Vadim Tudor a izbucnit: "Pana unde? Sa te pozezi cu sanii revarsati cand tara este sufocata de saracie?".

Varujan Vosganian: “Bugetul pe 2012, rezultatul buimacelii si al tentatiilor viclene”... Crin Antonescu: "Grecia isi respecta cetatenii"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x