Antena Căutare

Vezi "schema" Miscarii Populare in viziunea lui Vadim Tudor

Inscrierea marcii "Miscarea Populara" la OSIM de catre fiica cea mare a lui Traian Basescu si, apoi, confirmarea din partea presedintelui ca actiunea Ioanei a fost facuta la rugamintea sa, a nascut diverse reactii si a tinut primele pagini ale ziarelor zile in sir. Corneliu Vadim Tudor (CVT) are insa o imagine proprie asupra "schemei" Miscarii, pe care a prezentat-o in direct, in cadrul emisiunii "Esential" de la Antena 3.

Astfel, eurodeputatul si presedintele Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor a prezentat si explicat in cadrul emisiunii "Esential" o plansa pe care Miscarea Populara era prezentata sub forma unei caracatite.

In viziunea lui CVT, "Tartorul" Miscarii este Traian Basescu. Iar din formatiune fac parte UNPR, "partidul cu epoleti", PDL-ul, care "pe sistem bidon va disparea", Dan Diaconescu, PIN-ul lui Cozmin Gusa, ceea ce din punctul de vedere al lui Vadim demonstreaza ca in spate se afla Virgil Magureanu, "o crepuscula din PNTCD", reprezentata de Radu Sarbu, "Revolutionarii" lui George Costin, PER-ul lui Viorel Pana si, nu in ultimul rand, PPMT-ul inregistrat de Laszlo Tokes.

Foto: Intactimages

Deputatii Ioan Cindrea si Károly Kerekes, acuzati de ANI ca au incalcat legea conflictului de interese... Adriean Videanu se gandeste din nou la Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x