Antena Căutare

VIDEO! Bataie la o sectie de votare din Calarasi: Urne distruse, o persoana ranita

Procesul electoral a fost suspendat, duminica, la o sectie de votare din comuna Curcani, judetul Calarasi, dupa ce mai multi localnici s-au luat la bataie, in urma conflictului o persoana fiind ranita, iar trei urne au fost distruse. Mai mult, in altercatie a fost atacata si echipa Antena3.

Scandalul a izbucnit intr-o sectie de votare din comuna calaraseana Curcani, pentru aplanarea acestuia fiind necesara interventia Politiei.

Potrivit primelor date furnizate de politisti, in urma conflictului o persoana a fost ranita si transportata la Spitalul Judetean din Oltenita.

"La fata locului a intervenit Politia, iar primele date arata ca exista trei urne de votare distruse. Se fac cercetari la fata locului pentru a se stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Calarasi, inspector Ramona Tudor.

La ora transmiterii acestei stiri, aproximativ zece localnici, sustinatori a doi candidati la primaria localitatii, sunt audiati in acest caz, dupa ce au fost implicati in conflict, in timp ce procesul electoral la sectia respectiva a fost suspendat.

Traian Basescu, despre locale: Este o zi test pentru cei care au guvernat in criza... VIDEO! Locale 2012: Cu 20% mai putini candidati decat in 2008...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x