Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea, infuriat pana la violenta de Tinutul Secuiesc

Mircea Badea s-a aratat infuriat pana aproape de o iesire violenta de cateva declaratii sensibile pe tema Tinutului Secuiesc. Vedeta Antenei a fost pentru prima data de acord cu Traian Basescu, contra UDMR.

Declaratia hocheistului Tihamar Begze privind victoria Romaniei in meciul contra Ungariei l-a enervat peste masura pe Mircea Badea. Hocheistul a dezvaluit pentru presa din Ungaria ca in realitate Romania nu are nicio echipa de hochei, tricolorii fiind de fapt ai Tinutului Secuiesc.

"Nu Romania, ci Tinutul Secuiesc a castigat meciul de hochei contra Ungariei", a spus Tihamar Begze, dezlantuindu-l pe Mircea Badea. "Da-o in Pastele calului de nationala de hochei!", a strigat vedeta Antenei, cerand regiei de platou sa scoata de pe ecran imaginea lui Tihamar Begze. "Scoate-l pe cioco boco asta de pe ecran ca deja am tentatii violente! Scoate-l repede!", a cerut Mircea Badea.

In continuarea discutiei, vedeta Antenei a umilit politicienii UDMR, numindu-i slugiile, sclavii, lacheii lui Traian Basescu, pusi la zid de Presedintele Romaniei cu numai o zi in urma.

Articolul continuă după reclamă

"Imi place la nebunie cand Traian Basescu isi bate sluga. Este spectacolul meu favorit, cand spune Slugilor, am chef de smardoiala, care mai e pe aici? Scrie in Jurnalul ca i-a pus la zid, i-a acuzat ca blocheaza reforma romaneasca.... Mi-a placut mult! Bravo! Bravo!", a spus Mircea Badea.

Finalul editiei de joi l-a adus pe Mircea Badea inapoi, asupra aceluiasi subiect. Vedeta a facut apel la romani pentru iesirea UDMR din Parlamentul Romaniei la urmatoarele alegeri, adresand politicienilor acestui partid un mesaj fara ocolisuri:

"Fara UDMR, deloc! Pac! Kelemen Huno, nu! Marko Bella, nu! Hai pa, pa, pa! Mai duceti-va si la voi acasa, oriunde o fi asta!"

Ponta, insulte fara precedent:"Boc vorbeste ca prostu', iar Elena Udrea este o aroganta si lipsita de cultura, ca E... UPDATE! Premierul Boc, huiduit in plenul Parlamentului: "Rusine sa va fie!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x