Antena Căutare

Viorica Dăncilă, primul ministru al României, LUATĂ LA BĂTAIE! Noua șefă de la Palatul Victoria a trecut prin momente de groază!

Presa din România povestea pe larg un incident petrecut în urmă cu aproape zece ani, în care protagonistă a fost Viorica Dăncilă, prima femeie prim-ministru din istoria României.

„Un europarlamentar român a fost bătut de către susţinătorii lui Traian Băsescu. Este vorba despre Viorica Dăncilă, europarlamentar din partea PSD, care a fost agresată la Videle de către primarul democrat-liberal al oraşului, Lucian Militaru, însoţit de alte două persoane.

"Mergeam pe Strada Florilor din oraşul Videle, împreună cu un grup de 20-25 de simpatizanţi şi distribuiam materiale electorale, respectiv calendare şi brichete. În momentul acela, din spate a venit primarul care a început să ţipe (...) M-am întors să întreb ce s-a întâmplat pentru că nu înţelegeam motivul supărării dânsului", a declarat Viorica Dăncilă.

Europarlamentarul PSD susţine că unul dintre cei doi însoţitori ai primarului ar fi lovit-o.

"În timp ce discutam, din maşină a coborât un membru PD-L, Niţu Cristian, care, de cum a ieşit, a început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care mă însoţeau. După ce a terminat o altercaţie cu respectivul, s-a întors spre mine şi m-a lovit. Sub ochii primarului", susţine Dăncilă”, scria Antena 3, pe 16 noiembrie 2009.

Cine este Viorica Dăncilă. Cu peste 300 de luări de cuvânt în Parlamentul European, s-a făcut de râs printr-o serie de d... Surpriză la Guvern: cine pleacă și cine rămâne. Vestea neașteptată de la Ministerul Educației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x