Antena Căutare

8 MARTIE. Idei de cadouri pentru EA

Cadouri pentru ea de Ziua Femeii.

8 MARTIE. Ce ocazie mai bună de a-i arăta femeii iubite cât o iubești. Și chiar dacă dragostea nu se măsoară în cadouri, totuși, nu strică să o răsfeți de 8 martie, așa cum merită!

Mai jos, aveți variante de cadouri pentru a sărbători Ziua Femeii.

1. Călătorii. Dacă dispui de un buget mai mare poți să-ți duci jumătatea în vacanța mult visată.

2. Gadget-uri. Sunt idei perfecte pentru 8 Martie. De la smartphone-uri, tablete și până la ceasuri inteligente, acestea sunt cadourile pefecte pentru femei.

3. O cină într-un loc romantic și elegant. Ce poate fi mai frumos decât o seară în doi. De 8 Martie, o poți duce într-un localul ei preferat.

4. Bijuterii. Cele mai bune prietene ale femeilor: brățări, inele sau cercei, toate contribuie la o zi de 8 Martie perfectă.

5. Dacă bugeteul nu vă permite îndeplinirea ”sarcinilor” de mai sus, nu-i nimic, există variante la fel de viabile precum cele de sus. De 8 martie, Ziua Femeii, jumătatea ta se bucura cu siguranță de o programare la spa, un buchet de flori sau o carte preferată!

LOVITURĂ de teatru pentru ELEVI. Cum VOR FI RECUPERATE ORELE după mini-vacanța forțată de săptămâna trecută: „Altă varia... Ți-a expirat pașaportul? Ministerul Afacerilor Interne, anunț de ultimă oră pentru românii care vor să-și refacă documen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x