A apărut o carte pentru copii în care sunt promovate familiile gay!

 

O carte destinată copiilor, care face referire la o „familie” formată din părinţi de acelaşi sex (gay), şi care a fost publicată în aceste zile şi urmează să fie distribuită în grădiniţele şi librăriile din Santiago, i-a alarmat pe părinţii şi pe politicienii din Chile.

Cartea se numeşte „Nicolás are doi taţi” („Nicolás tiene dos papás”) şi este publicată de Mişcarea pentru Integrarea şi Libertatea Homosexualilor (Movilh).

În carte, puteţi vedea cum Nicolas, împreună cu cei doi tati, încearcă să le explice colegilor „ce viaţă normală duce”, concluzionând că „nu ar renunţă la o astfel de familie, pentru o altă”. Cartea prezintă viaţă de fiecare zi a lui Nicolas, şi chiar întâlniri între cei doi tati şi mama acestuia.

Autorii mărturisesc că au urmărit că această carte să îi vizeze pe copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani – „o vârstă la care copiii încep să pună întrebări despre propriile origini şi sunt întrebaţi, despre familia lor, de către colegii lor”.

Petra Thorn a adaptat cartea să „Povestea familiei noastre”, cu ajutorul Lisei Green, care este o mama lesbiană a trei copii concepuţi prin inseminare de la un bărbat donator.

Vezi continuarea AICI.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe