Antena Căutare

A murit Daniel Ciobanu, cameramanul pe care Becali l-a ajutat cu 70.000 de euro! Filma concertul celor de la "Goodbye to Gravity"

Daniel Ciobanu (39 de ani), chitaristul trupei "Prea Târziu", avea arsuri pe 75% din suprafaţa corpului. Acesta filma concertul formaţiei "Goodbye to Gravity" în noaptea fatidică.

Daniel Ciobanu (39 de ani), chitaristul trupei "Prea Târziu", avea arsuri pe 75% din suprafaţa corpului. Acesta filma concertul formaţiei "Goodbye to Gravity" în noaptea fatidică.

Chitaristul trupei "Prea Târziu" a filmat ultimul concert din clubul Colectiv. A făcut asta din pasiune pentru rock şi pentru imagini. După o săptămână în care a luptat pentru viaţă, trupul lui Daniel Ciobanu a cedat.


În urmă cu câteva zile, la solicitarea familiei lui Daniel, Gigi Becali a donat 70.000 de euro pentru ca acesta să fie transferat în Israel, însă medicii au reevaluat vineri starea sa de sănătate şi au revocat decizia transportului.

VEZI AICI continuarea!

Citeşte şi:

Ionuţ Popescu, fiul fostului director al ENET Focşani, a murit la Spitalul de Arşi! Se numără printre victimele incendiului din Colectiv

A învins moartea! Supraviețuitorul din scaun cu rotile vorbeşte despre iadul din Colectiv: ”Am respirat de trei ori în zece minute!”

Ionuţ Popescu, fiul fostului director al ENET Focşani, a murit la Spitalul de Arşi! Se numără printre victimele incendiu... S-a aruncat peste soţia lui pentru a o salva! Ionuţ Maior s-a stins, la Spitalul Universitar, după o săptămână de chin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x