Antena Căutare

Ana Maria avea permis de cinci luni! Ea e tânăra de 21 de ani din Cluj care a murit strivită în mașină

Ana Maria luase permisul în luna mai și visul ei era să-și cumpere propria mașină. După ce a reușit să și-l îndeplinească, Ana obișnuia să se plimbe peste tot alături de prieteni și familie. Era cu mama și cu fratele său când, din cauza vitezei, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat frontal într-o dubă.

Ana Maria avea permis de cinci luni! Ea e tânăra de 21 de ani din Cluj care a murit strivită în mașină Galerie
Ana Maria avea permis de cinci luni | ziardecluj.ro

Medicii au găsit-o în stare gravă și în drum spre spital a murit. Fratele și mama sa luptă pentru viața lor.

Accidentul s-a produs între localitățile Plăiești și Bădeni, comuna Moldovenești, din Cluj.

"Conform primelor cercetari, o conducatoare auto de 21 de ani din localitatea Plaiesti a condus un autoturism pe DC 82, pe raza localitatii Badeni, iar pe fondul vitezei neadaptate la carosabilul umed a patruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara condusa de un barbat de 35 ani din localitatea Ludus, județul Mureș", transmite IPJ Cluj.

Ana Maria avea permisul din luna mai a acestui an. A fost găsită în stare gravă și s-a stins din ambulanță, în drum spre spital. Mama ei, în vârstă de 41 de ani, și fratele ei, de 10 ani, au ajuns și ei în stare gravă la spital.

Pe rețelele de socializare prietenii o plâng pe Ana Maria. O rudă de-ale fetei a publicat un mesaj sfâșietor. ”Nu-mi vine să cred!!!😭😭😭Dumnezeu să te odihnească în pace!!!😢😭😭”, a scris ea.

Oamenii au ieșit în stradă! Cel mai bogat sector din București, fără apă caldă și căldură... Lecţie de istorie, predată direct în închisoare. Profesoara și-a dus elevii la Jilava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x