Antena Căutare

Accident grav în județul Prahova! Un bărbat a murit pe loc, în urma impactului devastator!

Un tir scăpat de sub control a distrus un atelier de tâmplărie PVC, iar apoi a intrat violent într-o farmacie. Impactul a fost atat de puternic, încât şoferul a rămas prins în mormanul de fiare, iar la scurt timp s-a stins.

Un tir scăpat de sub control a distrus un atelier de tâmplărie PVC, iar apoi a intrat violent într-o farmacie. Impactul a fost atat de puternic, încât şoferul a rămas prins în mormanul de fiare, iar la scurt timp s-a stins. Martorii spun că bărbatul circula cu viteză mare şi a pierdut controlul pe şoseaua udă.

Imaginile dramatice vorbesc de la sine. Autotrenul a spulberat totul în cale.

O viteză care l-ar fi condus spre moarte pe bărbatul de 60 de ani. Ningea abundent seara trecută pe DN1B, iar în Valea Călugărească, şoferul nu a mai putut controla mastodontul. A derapat pe şosea şi a intrat, în primă fază, într-un atelier de tâmplărie pvc, pe care l-a pus la pământ. S-a oprit apoi, în interiorul unei farmacii.

”Am auzit bubuitura, am ieşit afară, nu am văzut nimic şi după aceea m-a sunat o vecină şi mi-a zis că a intrat un tir în farmacie. M-au sunat vecinii, eu locuiesc puţin mai încolo. M-au sunat, dar am auzit şi zgomotul infernal. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva.”, a mărturisit proprietarul magazinului de PVC.

În impactul extrem de violent, bărbatul a rămas captiv în mormanul de fiare şi moloz. S-a stins la scurt timp.

”Era o persoană încarcerată în TIR, a fost inconştientă, au constat pompierii. După ce a fost extras din maşină am constatat leziuni incompatibile cu viaţa, persoana decedată.”, a declarat dr. Adriana Nicorescu.

Tirul, înmatriculat în Iaşi, nu avea încărcătură în remorcă. Trupul neînsufleţit al şoferului a fost transportat la Medicina Leaglă pentru necropsie. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

S-a schimbat tot! Lovitură de teatru în cazul tabloului de Picasso care ar fi fost regăsit în România, la şase ani după ... Ultimă oră! Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă, la Arad! Polițiștii, în alertă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x