Antena Căutare

ACCIDENT parcă TRAS LA INDIGO cu cel de la Dâmbovicioara! În 2016, un camion militar s-a răsturnat pe șosea: „A fost un miracol că am văzut supraviețuitori, deoarece toți militarii păreau morți!”

Trei militari cu vârste între 32 şi 40 de ani au murit după ce un camion în care se aflau 13 persoane s-a răsturnat, joi seară, într-o râpă de aproximativ 40 de metri, în localitatea Dâmbovicioara din judeţul Argeş. 

Trei militari cu vârste între 32 şi 40 de ani au murit după ce un camion în care se aflau 13 persoane s-a răsturnat, joi seară, într-o râpă de aproximativ 40 de metri, în localitatea Dâmbovicioara din judeţul Argeş.

Pe pagina Ministerului Apărării li s-a adus un omagiu celor trei militari morți! Românii: „Nu sunt bani pentru tehnică militară?!! Dar pentru politicieni și neamurile lor sunt bani?”

CITEȘTE ȘI: Alți nouă militari răniţi sunt în stare stabilă şi au fost internaţi la spitale militare din Braşov, Piteşti şi Bucureşti

O tragedie parcă trasă la indigo a avut loc anul trecut în Rwanda, mică țară din centrul Africii , unde Armata reprezintă o instituție extrem de importantă.

„Drumul este periculos, a fost un miracol că am văzut supraviețuitori în acest accident, deoarece toți militarii păreau morți. Cred că camioanele grele ar trebui să obțină rute alternative sau să li se permită accesul pe șosea numai în afara orelor de vârf ”, a declarat atunci pentru jurnaliști un medic implicat în operațiunea de salvare.

Trei soldați din Forțele de Apărare din Rwanda (RDF) au murit în 2016, iar alți 21 au fost răniți după ce un camion militar pe care-i transporta s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în districtul Kicukiro, la câțiva metri de un centru comercial. Camionul transporta soldați între două baze militare. În urma investigațiilor jurnaliștilor, cauza ar fi fost o frânare bruscă și ratată, prin care autovehiculul de mare tonaj a deraiat și s-a dezechilibrat din cauza unui șanț de la marginea șoselei. În cele din urmă, s-a răsturnat.

Sursă: www.newtimes.co

Berbecii ar trebui sa petreacă mai mult timp pe acasă. Horoscopul zilei, 30 iunie... 48 de universităţi din România îşi deschid porţile pentru moldoveni. Câte locuri sunt disponibile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x