Antena Căutare

Accidente trase la indigo, în Capitală! Doi şoferi au pierdut controlul volanului şi s-au răsturnat cu autoturismele

Două accidente, parcă trase la indigo au avut loc azi-noapte în Capitală. Ambii şoferi au pierdut controlul volanului şi s-au răsturnat cu autoturismele.

Două accidente, parcă trase la indigo au avut loc azi-noapte în Capitală. Ambii şoferi au pierdut controlul volanului şi s-au răsturnat cu autoturismele. Poliţiştii au stabili că unul din conducătorii auto avea o alcoolemie. aproape de comă!

În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit uşor. Politiştii au aflat imediat şi motivul accidentului: bărbatul avea o alcoolemie de 1,34 la mie, alcool pur în aerul expirat.

Medicii sosiţi la faţa locului i-au acordat îngrijiri medicale şi l-au transportat la spitalul Sfântul Pantelimon pentru investigaţii suplimentare. Şoferul s-a ales cu un dosar penal după ce s-a urcat băut la volan.

Citeste mai mult pe Observator.tv!

Un şofer vitezoman din Capitală a încercat să scape de poliţiştii de Rutieră şi a ajuns într-un stâlp... „Vâjâind ca vijelia şi ca plesnetul de ploaie”, nu alta! Meteorologii au emis cod galben de vânt, ploaie şi grindină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x