Antena Căutare

Afla cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Vremea se va mentine racoroasa pentru aceasta data. In cursul zilei vor fi innorari temporare in regiunile nordice, estice si centrale si vor cadea averse, posibil insotite de descarcari electrice, local in nord si la munte si pe arii restranse in est, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

DUMINICA NOAPTE (12/13 august)

In Bucuresti cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 12...14 grade.

In tara in nordul si estul tarii se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales in primele ore. Pe arii restranse cantitatile de apa mai pot fi insemnate. In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat, mai ales la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 7...8 grade in depresiuni si 17...18 grade pe litoral.

LUNI (13 august)

In Bucuresti desi temperatura aerului va creste usor, vremea se va mentine racoroasa pentru aceasta data. In cursul zilei cerul va fi temporar noros, dar conditiile de ploaie vor fi reduse, iar noaptea va deveni senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 11...13 grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

In tara vremea se va mentine racoroasa pentru aceasta data. In cursul zilei vor fi innorari temporare in regiunile nordice, estice si centrale si vor cadea averse, posibil insotite de descarcari electrice, local in nord si la munte si pe arii restranse in est. In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade in zonele depresionare si 29 de grade in Lunca Dunarii. Noaptea cerul se va degaja si doar in zona Carpatilor Orientali vor mai fi averse pe arii restranse. Temperaturile minime se vor situa intre 6...7 grade in depresiuni si 17...18 grade pe litoral. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

MARTI (14 august)

In Bucuresti vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative

In tara vremea va fi in general frumoasa si normala din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nordice si in zona de Carpatilor Orientali, unde local vor fi averse si, posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa intre 18 grade in nordul Moldovei si 30 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime de la 5...6 grade in depresiuni pana la 18...19 grade pe litoral. Presiunea atmosferica va fi in usoara crestere in sud-vestul tarii, iar in celelalte regiuni nu va avea variatii semnificative.

MIERCURI (15 august)

In Bucuresti vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima va fi de 15...16 grade.

In tara vremea se va mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul tarii si in zona de munte, iar spre seara si noaptea si in est, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe si, posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa intre 19 grade in nordul Moldovei si 31 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6...7 grade in depresiuni si 20 de grade pe litoral.

sursa: Antena3.ro

foto: Hepta.ro

Eforie Nord: Un tanar de 15 ani a murit inecat sub ochii salvamarilor!... Exclusiv! Primele marturii: Ce spun supravietuitorii accidentului de la Tulcea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x