Ai borcane goale acasă? Faci 500 de lei PE LOC! Asta e cea mai nouă metodă de furt în România

 

 După metoda accidentul, hoţii vin cu un nou mod de păcălire a românilor naivi cu economii în casă

O femeie din Sibiu a dat 13.000 de lei pe câteva borcane goale, scrie TurnulSfatului.ro. Sibianca a fost păcălită de persoane pe care le-a întâlnit pe stradă să vândă borcane goale și a rămas fără 13.000 de lei.
Povestea a început săptămâna trecută, în data de 12 februarie, dimineaţa, când în faţa unui complex comercial situat pe strada Luptei, o sibiancă a fost abordată de o persoană de sex feminin sub pretextul că doreşte să cumpere niște borcane goale.

Bucuroasă că poate să câștige ușor o sumă de bani, sibianca a invitat la ea acasă pe femeia necunoscută.
Întâlnirea a avut loc pe 16 februarie, chiar în locuinţa victimei, după cum s-au înțeles, pe stradă. Numai că femeia "cumpărătoare de borcane" a venit la domiciliul persoanei vătămate însoţită de o altă femeie. Aici, profitând de neatenția și naivitatea sibiencei, cele două femei au furat peste 13.000 de lei din casă.
"Pentru a achita recipientele, cele două femei i-au înmânat soţiei o bancnotă de 500 lei, solicitând rest, după care, în timp ce una dintre femei i-a distras atenţia, cealaltă a sustras banii. După plecarea celor două necunoscute, victima a constatat că femeile au sustras suma de aproximativ 13.000 lei", informează miercuri reprezentanții IPJ Sibiu.
facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti