Antena Căutare

Al doilea roman mort in urma crizei ostaticilor din Algeria era din Ploiesti, era casatorit si avea doi copii

Cel de-al doilea roman care a murit in atacul terorist din Algeria era din Ploiesti si avea doi copii - un baiat elev si o fetita de varsta prescolara.

Al doilea roman mort in Algeria este Mihail Marius Bucur. Barbatul, inginer in domeniul energetic, avea doi copii - un baiat elev si o fetita de varsta prescolara, au declarat surse apropiate familiei, citate de Antena 3.

Acestea au adaugat ca initial sotia barbatului a fost informata ca starea lui Mihail Bucur este buna, ca acesta este ranit la o mana si ca este in afara oricarui pericol.

CE SE STIE DESPRE PRIMUL ROMAN UCIS IN ALGERIA SI FAMILIA SA

Duminica dupa-amiaza, sotia romanului a fost anuntata oficial ca barbatul a murit in spital, au afirmat sursele citate. Un psiholog si echipaje SMURD au mers la locuinta unde se afla femeia, in apropiere de Ploiesti, pentru a-i acorda acesteia consiliere si suport psihologic.

Articolul continuă după reclamă

Femeia este auditor la Curtea de Conturi si a fost directoare a Casei de Asigurari de Sanatate Prahova.

Un al doilea roman care s-a aflat in complexul de la In Amenas in timpul atacului terorist din Algeria si care fusese internat in spital si-a pierdut viata, a anuntat, duminica, MAE.

In atacul din Alegaria si-a mai pierdut viata un barbat in varsta de 36 de ani din Barcanesti (Prahova), in timp ce alti trei romani au fost salvati.

sursa foto: csmonitor.com

Roman luat ostatic in Algeria: "Am evadat. Nu am fost salvati de nimeni. Am mers 35 km prin desert"... DIferenta dintre viata si moarte: 3 minute. Povestea romanilor ce au trait infernul din Algeria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x