Antena Căutare

ALERTĂ. România urmează SĂ FIE LOVITĂ de un fenomen meteo extrem. Pregătiți-vă! Peste câteva zile începe!

Este o nouă zi de ger şi viscol în România, iar meteorologii nu vin cu veşti bune. Temperaturile resimţite sunt de ger siberian şi vor ajunge azi chiar şi la minus 44 de grade Celsius.

Meteorologii au prelungit avertizarea de ger însoţit de ninsori şi viscol până vineri seară, la ora 20.00. Treisprezece judeţe sunt sub cod galben de ger, restul fiind sub cod portocaliu.

Cum era de așteptat, prognoza meteo, pentru începutul acestei primăvăveri, nu vine cu temperaturi calde. Valul de frig va persista în zilele următoare, pe 1 şi 2 martie urmând să se înregistreze valori de minus 22 de grade.

Vremea, joi, 1 martie 2018

Ger dimineaţa şi noaptea în toate zonele ţării, iar pe parcursul zilei în Moldova, în estul Transilvaniei şi izolat în regiunile sudice. Ninsori slabe, ziua în zona montană, iar noaptea în regiunile sud-vestice. Vânt la munte şi în est. Maxime între -15 şi -2 grade, iar minime în general între -22 şi -6 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei.

Vremea în Bucureşti:

Marţi: ger, ninsoare, vant, max -7gr, min -15 gr la periferie
Miercuri: ger, min de -18 gr, max de -8, ninsori, vant
Joi: ger, max -9, min -17

4 județe, sub Cod portocaliu de zăpadă şi viscol

Directorul ANM a adăugat că până luni seară, la ora 23.00, patru judeţe – Mehedinţi, Olt, Dolj şi Teleorman – vor rămâne sub avertizare de Cod portocaliu de zăpadă şi viscol.

UPDATE. Rezultate loto 6 din 49 din 1 martie. Numerele extrase și câștigătoare sunt...... Șofer de curierat, surprins în timp ce făcea derapaje pe zăpadă. ,,Vă întrebaţi unde sunt coletele?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x