Antena Căutare

Amendă enormă pentru o femeie din Arad prinsă că scuipa coji de semințe pe stradă: „E lipsă de respect”

O tânără de 34 de ani a primit o amendă uriașă după ce a fost surprinsă în ipoostaze deloc onorante de către polițiștii locali.

O tânără de 34 de ani a primit o amendă uriașă după ce a fost surprinsă în ipoostaze deloc onorante de către polițiștii locali.

Primăria Arad a transmis, marţi, un comunicat de presă, în care anunţă că că poliţiştii locali au dat o amendă în valoare de 1.501 lei unei femei care a încălcat prevederile unei hotărâri de consiliu local din anul 2006 privind gospodărirea municipiului.

Este vorba de o femeie în vârstă de 34 de ani care a fost sancţionată după ce a fost surprinsă în timp ce arunca pe jos coji de seminţe. Totul s-a întâmplat în timp ce femeia se plimba cu trenuleţul turistic de agrement din oraşul Arad, aceasta aflându-se cu copilul în braţe.

„Poliţiştii locali au oprit trenuleţul pe strada Mihai Eminescu şi au aplicat prevederile legale”, a informat Primăria Arad.

Elevi treziți de jandarmi, la șase dimineața! Zeci de tineri au trăit o experiență greu de uitat... Adevărul despre peștii Piranha găsiți în Maramureș! Explicația dată de un specialist de la Ocolul Silvic: ”I-au aruncat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x