Antena Căutare

Amendă uriașă pentru un tânăr care a scuipat coji de semințe pe jos, în Arad! Câți bani va fi nevoit să scoată din portofel

Un tânăr din Arad care a fost prins de polițiștii locali scuipând coji de semințe pe jos, în zona Pieţei Avram Iancu, a primit o amendă usturătoare.

Un tânăr din Arad care a fost prins de polițiștii locali scuipând coji de semințe pe jos, în zona Pieţei Avram Iancu, a primit o amendă usturătoare.

Tânărul, în vârstă de 27 de ani, a fost surprins, în noaptea de luni spre marţi, de poliţiştii locali, în zona Pieţei Avram Iancu, în timp ce mânca seminţe şi ciocolată, aruncând pe jos coji şi ambalaje.

Arădeanul a trebuit să cureţe zona şi va plăti o amendă contravenţională în cuantum de 1.501 lei, după cum a anunțat Poliţia Locală Arad.

„La sosirea echipajului DGPL Arad, C.S. a încercat să părăsească zona, îndreptându-se înspre Boul Roşu, însă a fost ajuns din urmă şi chestionat de oamenii legii”, au precizat polițiștii locali.

Agenții au mai transmis și că tânărului i-a fost confiscat un briceag pe care îl avea asupra lui.

Bananieri şi smochini în Munţii Apuseni. Cum a fost posibil să cultive plantele exotice... Schimbări drastice pentru elevi! Vor avea o materie nouă în orar! Ce vor învăța în plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x