Antena Căutare

Mai mulți români, angajați ai Aeroportului Henri Coandă, au furat produse care se vând în avion, în valoare de 800 de mii de euro

Bunuri de lux destinate vânzării la bordul avioanelor au fost furate chiar de angajații aeroportului. Polițiștii și procurorii au făcut percheziții de amploare astăzi după ce mai multe companii aeriene au sesizat că ce au în registre ca produse vândute nu se regăseşte și în conturi. Implicați în rețea erau chiar și militari sau pompieri. Prejudiciul se ridică la 800.000 de euro.

Ceasuri, bijuterii, ochelari, parfumuri, haine sau băuturi alcoolice. Sunt produsele pe care pasagerii le pot cumpăra în timpul unui zbor. Doar că unii dintre angajaţii aeroportului şi le-au însuşit.

Surse din anchetă spun că, principalii suspecți sunt supervizorii care aveau datoria să preia și să predea de pe platforma aeroportului containerele cu produsele nevândute la bordul avioanelor.

Pe acest traseu, angajații și-ar fi însușit produsele de lux. Atunci când au observat că, în zbor, nu au încasat banii pentru produsele lipsă din depozit, companiile au sesizat poliția la sfârșitul anului trecut.

Succes pentru sistemul medical! România, singura ţară din Uniunea Europeană care are acum patru unitati mobile de terapi... Alertă! Un bebeluş în vârstă de 13 zile a murit de coronavirus. Copilul se născuse perfect sănătos într-un spital din An...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x