Antena Căutare

Andrei Gheorghe a murit. Primele imagini de la locuința jurnalistului

Jurnalistul Andrei Gheorghe a fost găsit decedat luni seara, după ora 22,00, la domiciliul său din localitatea Voluntari.

Andrei Gheorghe a murit. Jurnalistul Andrei Gheorghe a fost găsit decedat luni seara, după ora 22,00, la domiciliul său din localitatea Voluntari.

Potrivit Poliţiei Ilfov, în jurul orei 22,15, poliţiştii IPJ Ilfov au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Voluntari, a fost găsită o persoană decedată. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, pentru a stabili identitatea persoanei şi cauzele producerii decesului. Acesta a fost identificat ca fiind Andrei Gheorghe, în vârstă de 56 de ani.

Conform sursei citate, la faţa locului a ajuns medicul legist. Din primele informații, acesta ar fi murit în urmă cu mai bine de 12 ore, în urma unui stop cardio-respirator.

Andrei Gheorghe a murit. Cauza morții, stop cardio-respirator: Decesul s-ar fi produs în urmă cu 12 ore... Avertismentul meteorologilor: URGIA abia acum începe. Când va fi VÂRFUL ninsorilor şi ploii îngheţate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x