Antena Căutare

Anunț de ultimă oră! Ce s-ar putea întâmpla cu Arena Națională?

După trei luni de când autorităţile au decis că acoperişul nu este omologat în România şi au pus lacăt pe porţi, Arena Naţională s-ar putea redeschide.

După trei luni de când autorităţile au decis că acoperişul nu este omologat în România şi au pus lacăt pe porţi, Arena Naţională s-ar putea redeschide.

Arena Nationala si-ar putea deschide portile in cel mult doua saptamani. Materialul din care este fabricat acoperisul stadionului este deja testat in laboratoarele unor centre din Bucuresti. Este a treia oara când se fac astfel de verificări, să sperăm cu rezultate bune de data aceasta. Testul va costa aproape 4 mii 300 de lei şi se va desfaşura în trei etape.

Într-o primă fază, specialiştii vor determina cât de repede se aprinde materialul din care e făcut acoperişul. Apoi vor verifica modul în care se comportă la foc venit de la un obiect arzând şi apoi vor clasifica materialul. Dacă a treia oară va fi cu noroc, amicalul cu Spania, de pe 27 martie, ar putea avea loc la Bucuresti. Totuşi şi în caz de rezultat nefavorabil, s-ar putea obţine o dispensă, pentru acest meci.

Adio facturi la întreţinere sau centrală termică: O singură baterie îţi va alimenta toată casa... Tragedie pe DN1: CINCI morţi şi 30 de răniți în urma unui accident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x