Antena Căutare

Arsenie Boca și MINUNEA ce i-a făcut pe români să se CUTREMURE! Chiar și preoții au amuțit! „Este un miracol de la Dumnezeu!”

Plânsul unui Sfânt. Lacrimile lui Arsenie Boca. De asta se jură că au parte toţi cei care ajung în localitatea Puscaşi, lângă Vaslui.

Plânsul unui Sfânt. Lacrimile lui Arsenie Boca. De asta se jură că au parte toţi cei care ajung în localitatea Puscaşi, lângă Vaslui.

Români din toate colţurile tării sunt cutremuraţi de miracolul care are loc de peste 2 săptămâni chiar în inima Moldovei: acolo unde icoana cu chipul lui Arseniei Boca varsă lacrimi. Fenomenul uluitor i-a pus pe gânduri nu doar pe sătenii din jur care roiesc acolo ci şi pe preoţii care încearcă să analizeze cazul.

Lăcrimează sufletele credincioşilor, lăcrimează şi Sfântul din Icoană. Pare un tablou mistic, însă obiectul încărcat cu o putere dincolo de orice imaginiaţie, de orice explicaţie, îl face mult mai mult decat o pictură: este o icoană! Una care pare a fi cu puteri miraculoase care îţi ingenuncheaza simţurile, îţi opreşte parcă respiraţia.

Din icoană, privirea lui Arsenie Boca străpunge orice suflet şi topeşte parcă povara din inimile celor napăstuiti de soarta care se apropie de ea.

Continuă telenovela de la Iași... A îngenunchiat când a văzut MIRACOLUL de la icoana cu Arsenie Boca! Preoții s-au CUTREMURAT când au văzut asta! „Părinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x