Antena Căutare

Asta e AFACEREA MOMENTULUI în România. Poți face SUTE DE EURO într-o singură zi!

Se-nvârt sume uriaşe în jurul afacerilor cu locuinţe închiriate în regim hotelier. Proprietarii fac bani frumoşi dacă îşi dau în folosinţă apartamentele o zi. Sau chiar o oră. Clienţi sunt, mai ales între cei care vor mai multă discreţie decât la un hotel. Iar afacerea e una la limita legii. Le aduce totuşi proprietarilor de apartamente chiar şi zeci de mii de lei pe an.

Fiecare oră înseamnă, pentru proprietarii care îşi închiriază locuinţele, un profit de câteva zeci de lei. Nu doar turiştii sunt interesaţi de cazare, ci şi cei care caută intimitate şi care nu vor să dea date sau explicaţii despre ei. În Capitală, de exemplu, aproape la orice colţ de stradă cineva închiriază o garsonieră sau un apartament cu ora. Preţurile diferă în funcţie de zonă şi de dotările locuinţei.

Închirierea locuinţelor în regim hotelier a devenit o afacere extrem de profitabilă în România. Pentru doar trei ore, un proprietar primeşte de la client câteva zeci de lei. Într-o singură zi, profitul poate ajunge chiar şi la câteva sute de lei.

"Te urmăresc şi te omor". Un polițist a fost amenințat cu moartea pe stradă de un taximetrist pirat... Atenție mare! Mii de români sunt înșelați cu ajutorul telefonului mobil. Cum sunt păcăliți oamenii de rând!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x