Antena Căutare

ASTA mănânci şi TU! PERICOLUL imens la care te EXPUI

În lipsă de timp sau, poate, chiar şi de bani, românii aleg să mănânce total nesănătos. Ce e mai grav, procedam la fel şi în legătură cu alimentaţia copiilor. Ne paşte obezitatea şi avem şanse mari să ne alegem cu boli grave

În lipsă de timp sau, poate, chiar şi de bani, românii aleg să mănânce total nesănătos. Ce e mai grav, procedam la fel şi în legătură cu alimentaţia copiilor. Ne paşte obezitatea şi avem şanse mari să ne alegem cu boli grave.

Specialiştii au descoperit că mâncarea INSTANT este un INAMIC pentru cei care o folosesc. Bucuria unei MESE preparate în câteva minute se traduce, mai exact, printr-un PERICOL imens la care ne expunem.

DIABETUL sau riscul unui STOP CARDIAC sunt problemele pe care le poţi avea dacă alegi să consumi regulat astfel de mâncăruri, cu un conţinut ridicat de conservanţi.

În aceeaşi categorie intră şi hrana "cu litere" pe care părinţii o aleg în speranţa că-şi vor face copiii să mănânce mai mult. Se dovedesc a fi bombe calorice şi duşmani ai sănătăţii pe termen mediu şi lung.

Temperaturile caniculare au creat probleme la Ziua Marinei! Mai mulţi militari au leşinat în timpul festivităţilor de la... Atenţie! Meteorologii ne avertizează că vin furtunile! Vezi zonele vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x