Antena Căutare

Astazi incepe bacalaureatul de toamna. 100.000 de liceeni incearca din nou sa treaca examenul maturitatii

In jur de 100.000 de absolventi de liceu incearca din nou obtina o nota de trecere la examenul de bacalaureat. Astazi este programata proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare in limba romana si in limba materna, care va continua si marti si miercuri. Anul trecut, in sesiunea de toamna a bacalaureatului, doar 16,8% dintre candidati au reusit sa promoveze examenul.

12.726 de candidati s-au inscris pentru sustinerea probelor care au loc incepand de astazi. Cea de-a doua sesiune a bacalaureatului se va desfasura in 304 centre de examen din toata tara.

Urmatoarea proba din cadrul BAC-ului de toamna, evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba moderna este programata in intervalul 21-22 august. Urmeaza evaluarea competentelor digitale, pe 23 si 24 august.

Rezultatele partiale ale acestei sesiuni vor fi afisate pe 2 septembrie, zi in care candidatii vor putea face contestatii, notele finale urmand sa fie publicate trei zile mai tarziu.

Vezi aici programul complet al sesiunii de toamna a bacalaureatului!

Un sat din Maramures a fost la un pas sa fie mistuit de flacari... O noua amanare in dosarul Rompetrol. Dinu Patriciu afla pe 28 august daca face 20 de ani de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x