Antena Căutare

ATENȚIE! Ai mașina înmatriculată în Bulgaria? Poliția îți va radia numărul

Parlamentul de la Sofia a decis anularea automată a înmatriculării autoturismelor ce nu au asigurare de Răspundere civilă auto.

Parlamentul de la Sofia a decis anularea automată a înmatriculării autoturismelor ce nu au asigurare de Răspundere civilă auto.

Costurile cu asigurarea ajung şi la 1.000 de euro în cazul persoanelor care au înmatriculate mai multe maşini, cum este cazul în situaţia automobilelor care circulă în România, pe numele unor cetăţeni bulgari.

Costul mic al înmatriculării în Bulgaria și al taxelor plătite de proprietarii de autoturisme la mână a două a generat importante pierderi companiilor bulgare de asigurări auto.

Din 11 milioane de euro recompense achitate anul trecut Fondul de garanţie RCA a plătit şase milioane pentru accidente în străinătate cauzate de automobile îmnatriculate în Bulgaria, arată flux24.

Deoarece proprietarii nu-şi reînnoiesc Asigurarea de răspunderea civilă auto, atunci când se produce un incident de circulaţie pagubele sunt plătite de Fondul de garanţie constituit de companiile bulgare de asigurări.

Companiile de asigurări vor introduce contractarea on-line de poliţe RCA şi Casco. Înmatricularea va fi reînnoită într-un mod automat după ce proprietarul achită RCA. Companiile de asigurări au şi întocmit o listă neagră a cetăţenilor bulgari ce au înmatriculate pe numele lor sute de maşini.

Vestea aşteptată de toate mămicile din România! Primesc mai mulţi bani... Un băiețel de 5 ani a găsit această trapă lângă casă. Când a deschis-o, a început să plângă. Ce ascundeau părinții lui a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x