Antena Căutare

Atenție MARE! Poliția Română avertizează toți șoferii care folosesc WAZE: „Atunci când vă oprește, polițistul are obligația să...”

Poliția Română mai pune, din când în când, mesaje de interes public pe pagina de Facebook. În weekend a încercat o informare cu referire la Waze.

Cu peste 3.000 de like-uri și aproape 900 de comentarii, se poate spune că postarea de pe pagina Ministerului Afacerilor de Interne din 20 mai a fost un real succes. Ca să ai un context de ce a fost așa bine primită, Waze îți permite să pui pe hartă unde-s echipaje de poliție. Dar și Poliția spune că folosește aplicația, ceea ce a dus la un dialog, probabil imaginar, între un șofer și un polițist.

„Nu vă bazați pe aplicațiile de navigație pentru a ne identifica în trafic, uneori și noi le folosim! Vedeți, Waze nu le știe chiar pe toate”, a spus MAI pe Facebook. „Atunci când vă oprește, polițistul are obligația să se prezinte. Restul e legendă. Așa că nu-i cereți documente justificative de care ați aflat din postările binevoitorilor care caută soluții pentru a scăpa de lege! Asta e ca și cum vă urcați în autobuz și-i cereți șoferului să vă arate permisul, ITP-ul, testul psihologic etc!”

Pericolul din spatele celui mai consumat fast-food din România. O ŞAORMA a îmbolnăvit 134 de oameni, la Iaşi! Ce conţine... PROGNOZA METEO pentru două săptămâni: Furtuni şi temperaturi caniculare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x