Antena Căutare

Au mâncat, au băut, iar când să plătească... ȘOC! Ce a scris o chelneriță din Centrul Vechi pe nota de plată a unor tineri a înfuriat internetul!

Câtiva tineri au avut parte de o supriză neplăcută chiar în centrul Bucureștiului. Au mers la unul dintre barurile din centrul istoric al Capitalei, și-au comandat de băut, iar când au cerut nota de plată au rămas fără cuvinte. Nu, nu au fost nevoiți să plătească vreo sumă colosală, ci au fost jigniți fără drept de apel.

Câtiva tineri au avut parte de o supriză neplăcută chiar în centrul Bucureștiului. Au mers la unul dintre barurile din centrul istoric al Capitalei, și-au comandat de băut, iar când au cerut nota de plată au rămas fără cuvinte.

Nu, nu au fost nevoiți să plătească vreo sumă colosală, ci au fost jigniți fără drept de apel. Pe nota de plată, în dreptul numărului mesei, stă scris "fraieri". Mai exact, în loc de "masa 2" sau "masa 3", așa cum sunt de obicei numerotate, a fost trecut "masa fraieri".

Foto: rol.ro

Chelnerița, al cărui nume a fost trecut pe aceeași notă de plată,nu și-a încasat banii pe consumație, asta pentru că tinerii au refuzat vehement să mai plătească.

Unde vor butea bucureştenii să bea vin fiert şi să mănânce turtă dulce? Primăria Capitalei va organiza, în Piața Victori... Ciclonul mediteranean aduce urgia în România! Cât de frig va fi şi unde va ninge? Zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x