Antena Căutare

Aura Ion a înghețat, după ce a paralizat! Primele audieri, primele detalii șocante!

Au trecut 10 zile de la moartea Aurei şi încă nu au fost elucidate cauzele. Medicii supravieţuitori susţin că Aura a avut o fractură la coloană. În certificatul de deces nu se menţionează acest lucru. Cauza morţii a fost îngheţul.

Aura Ion a înghețat, după ce a paralizat! Primele audieri, primele detalii șocante! Galerie
Aura Ion | Facebook.com

Au trecut 10 zile de la moartea Aurei şi încă nu au fost elucidate cauzele. Medicii supravieţuitori susţin că Aura a avut o fractură la coloană. În certificatul de deces nu se menţionează acest lucru. Cauza morţii a fost îngheţul.

Dar şocul hipotermic s-a instalat mai repede, din cauza fracturii cervicale. Pentru rudele Aurei, însă, un lucru este clar. Fata a rezistat ore întregi cu fractura la coloană, dar frigul i-a fost fatal.

Loviturile i-au frânt şira spinării, iar faptul că nu s-a putut mişca deloc, a dus la intalarea şi mai rapidă a şocului hipotermic.

Aura fusese trasă lângă foc, la un metru de foc, unde ne aflam şi noi, ceilalţi trei. Sunt absolut convins că leziunile iniţiale au fost de o gravitate maximă, spune medicul Pivniceru.

Leziuni de organe interne grave nu au fost. Aici a fost combinat şocul hipotermic, frigul, cu traumele suferite.

"Trebuia deschisă coloana vertebrală. Şi cu această ocazie, în mod cert ar fi descoperit o leziune a măduvei", a spus PROF. UNIV. DR. VLADIMIR BELIŞ - PREŞEDINTELE SOCIETĂŢII DE MEDICINĂ LEGALĂ.

În schimb, medicii supravieţuitori se vor întoarce în curând în sălile de operaţie datorită moţilor din Apuseni. Cei care au reuşit să-i salveze la timp. Astăzi, moţii au primit diplome de onoare. În timp ce anchetatorii, încearcă să lămurească cine şi cum a greşit. Au început audierile...

Filmul de groază al prăbușirii avionului, văzut prin ochii supravieţuitorilor: "Colegii țipau!"... 13 români AU MURIT de frig. Ce temperaturi vor fi sâmbătă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x