Antena Căutare

Aventurile "imparatului" Iulian, subiect de documentar pentru BBC

N-ai cum sa fii imparat, daca n-ai pus piciorul pe pamantul Indiei. Nu al romilor, cel putin. Iar Iulian Radulescu a vrut sa se asigure ca el este in legalitate. Asa ca a mers acolo si a dovedit ca isi merita apelativul. Mai ales ca s-a intors si cu dovezi clare: un documentar semnat BBC.

India. O tara din sudul Asiei. Dar nu orice tara, ci cea din care romii se trag si in care imparatul Iulian trebuia sa patrunda, ca sa se poata intitula intr-adevar imparatul romilor "de pretutindeni". Asa i-au cerut cetatenii din Costesti. Aventura l-a purtat pe imparat intai prin Istanbul.

“Am fost cautat de BBC, sa vedem. Si-am facut acest documentar, pe care il vedeti dumneavoastra”, spune Iulian Radulescu. De care toata lumea este mandra. Inclusiv Florin Cioaba: “Pentru noi este un document, pentru ca arata clar originea romilor, de unde sunt. Am trecut prin India, Grecia. Doua, trei saptamani de lucru”.

Asa ca imparatul s-ar intoarce oricand in India. Numai ca nu-l mai lasa sanatatea.

Sacalii, spaima gospodarilor de pe marginea Dunarii. Animalele s-au inmultit si ataca in haita... Drama continua: Procurorii cer inchisoare pentru Serban Huidu! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x