Antena Căutare

AVIZ AMATOARELOR! Cel mai mare targ de nunti din Romania va fi deschis pana duminica

2013 este anul nuntilor extravagante. Cine vrea sa iasa in evidenta nu respecta tiparele. Rochia alba si clasica nu mai e de actualitate. Viitoarele mirese sunt atrase de rochii ciudate, negre sau chiar de carton

Pentru viitoarele mirese, rochia este cea mai importanta. Si, cum toate isi doresc sa fie in lumina reflectoarelor, rochia trebuie sa fie pe masura. Asa ca, vesmintele clasice au inceput sa aiba concurenta serioasa.

Daca rochia alba, simpla, clasica vi se pare prea putin pentru nunta pe care urmeaza s-o faceti, atunci o puteti schimba cu rochia roz din tiul cu sclipici, organza si broderie incrustata cu strasuri. Aceasta rochie costa aproximativ 3.000 de lei. Si daca rozul nu e culoarea preferata, oferte mai sunt. De la rochii negre, pana la rochii din hartie.

Daca astfel de vesminte nu sunt, totusi, destul de extravagante, designerii vestimentari vin cu oferte si mai tari. Cea mai recenta colectie a Cosminei Englizian propune o rochie care sigur o va surprinde pe bunica de la tara. Rochia este realizata din tul cu aplicatii de cristale Swarovski, are o crinolina imensa, are un corset in forma de future si se numeste Fairy butterfly. Costa aproape 16.500 de lei.

Viitoarele mirese prezente astazi la targul de la Romexpo au probat, insa, tot clasicul.

Targul Ghidul Miresei va ramane deschis pana duminica, iar doi lei din pretul fiecarui bilet vor ajunge la copii bolnavi sustinuti de Fundatia Mereu Aproape.

Laptele este bun: inca o situatie in care numele Romaniei a fost fals implicat intr-un scandal din industria alimentara... Pepiniera de asistenti medicali pentru export. In strainatate, castiga si de zece ori mai mult decat in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x