Antena Căutare

Azi, vremea se va răci, dar de săptămâna viitoare, vom avea soare și cer senin! Cum va fi vremea duminică, luni și marți

Meteorologii anunţă în zilele următoare temperaturi extrem de schimbătoare. Astfel că, dacă duminică minima va fi de -12 grade Celsius, până marţi, temperaturile vor ajunge la maxime de 16 grade Celsius. Așadar, mare atenție la gradele din termometre înainte de a pleca la drum!

Meteorologii anunţă în zilele următoare temperaturi extrem de schimbătoare. Astfel că, dacă duminică minima va fi de -12 grade Celsius, până marţi, temperaturile vor ajunge la maxime de 16 grade Celsius. Așadar, mare atenție la gradele din termometre înainte de a pleca la drum!

Duminică, vremea se va răci față de intervalul precedent, astfel că temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă de -5...-3 grade. Cerul va fi variabil cu unele înnorări la începutul zilei, când vor fi posibile precipitații slabe. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei, cu rafale de 40...45 km/h.

Luni, cer variabil și vânt

Luni, vremea va fi din nou plină de surprize. Mai exact, se va încălzi din nou în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil în sud și sud-est, dar va avea înnorări în restul teritoriului. Vor fi precipitații slabe ce vor favoriza depunerile de polei, sub formă de ploaie în nord și nord-vest și mixte în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali. Vântul va prezenta intensificări la munte, mai ales pe creste, unde vitezele vor depăși 70 km/h, dar local și în regiunile vestice cu rafale de 50...55 km/h, în timp ce în restul zonelor va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în est și în centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 12 grade, iar cele minime între -6...-5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 8...9 grade în Dealurile Banatului. Pe arii restrânse va fi ceață.

Și în București, remea se va încălzi, astfel că maxima termică va fi de 9...10 grade, iar minima de 0...1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Marți, vom avea o vreme frumoasă!

Pentru marți, vremea va fi în general frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii decembrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopții în vestul extrem și în nord-vest unde local va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu precădere în masivele nordice, dar local și în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 și 16 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali. Se va semnala ceață, în orele dimineții cu precădere în depresiuni și în sudul Olteniei, iar noaptea cu caracter local în sud, centru și est.

În București, vremea va fi predominant frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14...15 grade, iar cea minimă de 2...4 grade. În a doua parte a nopții va fi ceață.

Atenție, șoferi! Grav accident rutier în Capitală. Intrarea Pasajului Obor a fost distrusă... Avertizări cod galben de vreme severă, în vigoare. MAI: Poliţia Rutieră acordă atenţie sporită drumurilor intens circula...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x