Antena Căutare

Bilantul negru al gerului: 22 de morti

De la debutul avertizarii de “Cod galben de ger” emisa de meteorologi si pana in prezent, la nivel national, au fost inregistrate 22 decese din cauza hitopermiei severe.

Numai in ultimele 24 de ore, opt persoane din judetele Arges, Buzau, Satu Mare, Hunedoara, Prahova si Dolj au murit din cauza hipotermiei, iar peste 360 au fost transportate de serviciile de ambulanta si SMURD la spitale si in centre sociale.

La inceputul acestei saptamani, meteorologii au emis o avertizare "Cod portocaliu de ger", valabila pana vineri, 3 februarie, pentru Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Maramures si Dobrogea, unde temperaturile minime vor fi, in general, intre -27 si -17 grade.

Iar joi a fost emis un nou Cod galben, valabil de vineri dimineata pana duminica seara, meteorologii avertizand ca aria ninsorilor va cuprinde treptat toate regiunile, incepand din sud-vest, local stratul de zapada va depasi 20 de centimetri, iar vantul va avea la rafale viteze de peste 60 de km/h.

Foto: Intactimages

Fiscul din Bacau a scos la licitatie o aeronava Boeing 737... UPDATE! A inceput haosul! A2 a fost deschis. ANM: Pericolul cel mai mare este poleiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x