Antena Căutare

BISERICA este în stare de ȘOC! Anunțul făcut de Papa Francisc i-a îngrijorat pe toți

Suveranul Pontif a oferit mai multe declarații ce lasă loc de interpretări, dar care prezintă perfect viziunile sale pentru o persoană aflată pe primele locuri în topul influenței mondiale

Suveranul Pontif a oferit mai multe declarații ce lasă loc de interpretări, dar care prezintă perfect viziunile sale pentru o persoană aflată pe primele locuri în topul influenței mondiale.

Papa Francisc a transmis că suportă mai bine celebritatea acum față de perioada de început, menționând că s-a obișnuit cu atenția ce i se acordă, dar și cu dorința oamenilor de a-l atinge sau de a-i fi mereu în preajmă.

Alarmant pentru mulți susținători ai săi este faptul că Papa a spus că mai are doar câțiva ani de trăit. ”În interior, încerc să mă gândesc la păcatele mele, la greșelile mele, pentru a nu deveni mândru. Știu că acest lucru va dura puțin. Doi sau trei ani. Și apoi, în Casa Tatălui

În cazul în care nu se va mai simți capabil să dețină o funcție atât de importantă, Francisc a menționat că nu va sta pe gânduri și că va demisiona!

Dinu Patriciu A MURIT... România s-a cutremurat! Seism de 3,9 grade în Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x