Antena Căutare

Bolnavii de cancer din Timisoara risca sa fie evacuati din spital

Bolnavii de cancer din Timisoara care sunt internati la sectia de chimioterapie a Spitalului Municipal ar putea fi evacuati dupa ce cladirea in care sunt tratati a fost castigata in instanta de membrii unei familii de rromi.

Proprietarii cladirii nu au mai primit din decembrie chiria pe care primaria le-o datoreaza pentru spatiul in care functioneaza sectia de chimioterapie.

Din acest motiv, detinatorii legali ai imobilului au vrut sa se mute cu forta in cladire, peste pacienti. Si-au adus mobilierul in fata spitalului si au reusit sa urce un fotoliu in interiorul acestuia.

Protestul nu a durat mult deoarece femeia care cerea sa se mute in locul bolnavilor a fost amendata cu 1.000 de lei pentru tulburarea linistii publice.

Cu toate acestea, problema nu a fost rezolvata, iar cei 50 de bolnavi internati in spital risca in orice moment sa fie evacuati.

VIDEO! Vezi cum a decurs furtul pentru care un baimarean este cautat de politie!... Politistii constanteni, mana in mana cu hotii din port...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x