Antena Căutare

Botez mare intr-o familie instarita de rromi din Timisoara

Ionelas Carpaci, cunoscut pentru afacerile sale cu terenuri si case de patrimoniu din Timisoara, l-a crestinat pe cel mai tanar memebru al unei familii instarite de rromi din oras. Botezul lui Rohan Ioan a avut loc la Catedrala Mitropolitana si a fost pe masura protagonistilor.

Masinile de lux au facut coloana de la casa finilor pana la Catedrala Mitropolitana. Printre ele s-a strecurat si o trasura alba adusa special pentru nasii copilului.

La restaurant, nasii si parintii bebelusului au fost asteptati cu sampanie. Si-au clatit mainile cu apa turnata dintr-un ulcior aurit si au dat startul petrecerii care a fost intretinuta de Nicolae Guta.

Ionelas Carpaci, nasul lui Rohan Ioan, a iesit de curand din inchisoare. A ajuns in spatele gratiilor dupa ce, alaturi de mai multi functionari publici si notari, ar fi furat un teren aflat in proprietatea primariei din Timisoara.

Se intampla in Romania: Bebelusii din Galati, expusi tuberculozei. Nu sunt vaccinuri!... Bazinul olimpic din Ploiesti, un pericol public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x