Antena Căutare

Caiete cu fete de vedete, la Cora! Antonia, Inna, Corina si Connect-R zambesc de pe caiete de matematica si dictando

Cora Romania si Casa de Discuri Roton au semnat un contract prin care vor vinde in exclusivitate caiete de matematica si dictando format A4 si A5, cu fotografiile unor artisti de top precum: Antonia, Corina, Inna si Connect-R.

Caietele sunt disponibile in toata reteaua de magazine cora pe parcursul intregului an si se adreseaza copiilor si adolescentilor intre 10 si 16 ani. De la introducerea lor in magazinele Cora la inceputul lui septembrie si pana acum, s-au vandut mii de caiete cu fete de vedete, vanzarile reprezentand 5% din totalul caietelor cumparate de clienti, o cifra foarte mare avand in vedere ca magazinele Cora vand in medie 500 de tipuri de caiete.

“Ideea colegilor mei de la achizitii este extraordinara. Artistii alesi fac muzica de foarte buna calitate si sunt iubiti de foarte multa lume, inclusiv de copii si adolescenti. De acum, acestia pot imbina placutul cu munca, adica pot avea fotografiile idolilor lor chiar pe caietele pe care scriu. Este o intiativa in pas cu timpurile, cum ar spune clientii carora noi ne adresam, foarte cool”, a declarat Ana Maria Florea-Harrison, responsabil PR cora Romania.

Doi dintre artisti, Corina si Connect-R au dat autografe micilor si marilor fani in magazinele cora din Bucuresti. Publicul i-a primit intr-o atmosfera superba, cantand hiturile idolilor.

Cora Romania are in prezent unsprezece magazine: patru la Bucuresti, doua la Constanta si cate unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin si Bacau. Compania mai deschide anul acesta inca un magazin la Ploiesti.

Targul Ghidul Miresei va avea loc in weekend, la Romexpo... Nu intra in conflict cu Berbecii, au argumente puternice si sigur nu iesi castigator! Horoscopul zilei de joi, 26 septem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x