Antena Căutare

Când scăpăm de IARNĂ? Prognoza METEO pentru următoarele trei luni

Vremea se va încălzi treptat începând de sâmbătă, urmând ca săptămâna viitoare temperaturile să crească şi să se apropie de cele obişnuite pentru această perioadă din an.

Vremea se va încălzi treptat începând de sâmbătă, urmând ca săptămâna viitoare temperaturile să crească şi să se apropie de cele obişnuite pentru această perioadă din an.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, temperatura medie lunară în luna martie va fi apropiată de normă climatologică în sudul, sud-estul şi local în vestul ţării şi se va situa sub normal în restul teritoriului. În ceea ce priveşte precipitaţiile totale lunare, acestea vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării.

În luna aprilie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal în sud şi est, dar vor fi sub mediile climatologice în restul ţării. De asemenea, precipitaţiile totale lunare vor fi la rândul lor excedentare.

În ceea ce priveşte temperaturile din luna mai, acestea vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est şi local în vest şi sub normal în celelalte zone. Precipitaţiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul ţării şi local în sud şi est şi vor avea o tendinţă spre excedent în rest.

Informația momentului! Sunt școli care rămân închise și MIERCURI!!!... ULTIMA ORĂ! Posibil COD ROȘU până pe 2 martie!? AMN: Temperaturile vor ajunge până la -20 de grade Celsius în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x