Antena Căutare

Carambol pe o sosea din judetul Cluj! Doua persoane au murit si alte 20 au fost ranite

Doi oameni au murit si alti 20 au fost raniti, in urma unui accident in care au fost implicate doua masini si un autocar, pe Drumul National 1C, din judetul Cluj.

Politistii inceraca acum sa afle din ce cauza s-a produs accidentul. Cert e pana in acest moment ca au gasit o remorca de tractor nesemnalizata foarte aproape de locul impactului.

Terenul de pe marginea Drumului National 1C a semanat cu un camp de lupta. Victimele intinse pe iarba cereau intruna ajutorul medicilor de pe cele douasprezece echipaje de ambulanta, sosite la locul accidentului din Dej, Gherla, Cluj-Napoca si Baia Mare.

Soferul primei masini implicate in accident a fost aruncat pe asfalt si a murit pe loc. Pasagerul de pe scaunul din dreapta a fost scos dintre fiare de pompierii de la descarcerare, insa, in ciuda manevrelor repetate de resucitare ale medicilor, inima lui a cedat.

Alti douazeci de oameni au avut nevoie de ingrijirile medicilor. Trei dintre ei, doi barbati si o femeie, au fost grav raniti si au fost transportati primii la spitalul Municipal din Dej.

Pentru restul pasagerilor din autocar, cursa care trebuia sa ii aduca la Bucuresti s-a transformat intr-o cursa de cosmar. Ei sunt usurati, insa, ca au scapat cu viata.
Accidentul s-a produs din cauza unei remorci nesemnalizate, oprite pe marginea drumului.

Politistii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cu exactitate cine poate fi tras la raspundere pentru producerea accidentului. Traficul pe Drumul National 1C a fost blocat cateva ore.

Copil de noua ani, in coma alcoolica. A baut o sticla de vin in doar cinci minute!... Stafilococul auriu a bagat in spital 23 de copii de la scoala speciala din Siria, judetul Arad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x