Antena Căutare

Cât costă să muți volanul mașinii de pe dreapta pe stânga

Răspunsul este că... depinde de mașina

Dacă te-ai asigurat că ai toate piesele necesare pentru a schimba volanului unei mașini, de pe partea dreaptă, pe partea stângă și că ai găsit specialistul pentru face operațiunea, inevitabil urmează întrebarea cât te costă operațiunea.

Răspunsul este că... depinde de mașină! Dacă e o mașină mai veche, prețul pieselor poate să fie destul de mic la dezmembrări. Însă la mașinile vechi de maximum 10-12 ani, poți cheltui pe piese cel puțin 1000-1500 de Euro. Piesele sunt destul de scumpe, deoarece sunt de pe mașini cu volan pe stânga, așadar piese care au mare căutare.

Manopera celui care te ajută să muți volanul mașinii de pe dreapta pe stânga este în jur de 500 de Euro, dar acest preț poate ajunge și la 1000 de Euro, dacă este o mașină greu de convertit.

Ofertele pieței sunt cuprinse între 300 și 1000 de Euro, unele oferte fiind chiar dedicate unui anumit tip de mașină. Trebuie să ai în vedere că a muta volanul de pe dreapta pe stânga este o lucrare la care mecanicul poate întâlni dificultăți. Așadar prețul crește. La aceste prețuri se adaugă și tariful de 1050 lei pentru omologarea individuală de la RAR.

Dacă merită sau nu osteneala de a muta volanul mașinii de pe dreapta pe stânga... o decide buzunarul tău!

sursă: 4tuning.ro

Nu mai e de glumă! Iarna vine pe ultima sută de metri: Cod galben de ninsori abundente. Când va începe viscolul... VREMEA, 9 februarie. România, sub cod galben de ninsori! Gata, vine urgia albă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x