Antena Căutare

Cazul Elodia, un nou episod. Cristian Cioacă ar putea ieși din închisoare!

Două procese în doar câteva zile pentru Cristian Cioacă. Fostul poliţist încearcă prin orice metode să-şi schimbe soarta. Luna viitoare, pe 11 aprilie, este ultima şansă de a mai ieşi din închisoare

Două procese în doar câteva zile pentru Cristian Cioacă. Fostul poliţist încearcă prin orice metode să-şi schimbe soarta. Luna viitoare, pe 11 aprilie, este ultima şansă de a mai ieşi din închisoare. Între timp, şi sora sa, care este şi tutorele copilului, încearcă să pună mâna pe averea avocatei dispărute. Femeia a făcut o cerere de succesiune în instanţă.

Cristian Cioacă luptă cu toate armele ca să iasă din închisoare, informează România TV. Ultima sa şansă este la termenul din 11 aprilie de la Curtea de Apel Piteşti, când se va judeca recursul contestaţiei în anulare.

Este vorba despre o cale extraordinară de atac, contestaţia iniţială depusă de Cristisn Cioacă fiind respinsă de către magistraţii de la tribunalul Argeş ca fiind neântemeiată. Judecătorii au considerat că Cristian Cioacă nu a venit cu nicio probă în favoarea sa, în plus acesta nu contestă nimic din probatoriul procurorilor, ci doar îi acuză pe aceştia că au periclitat ancheta.

Guvernul propune ca minorii cu reședința / domiciliul în străinătate să poată ieși din România fără împuternicire... Veste cumplită pentru români! Fiscul va publica în curând lista rușinii! Cine nu scapă de ANAF?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x