Antena Căutare

Cea mai FERICITĂ zi pentru ELEVI! Anunţul făcut de conducerea liceului le este favorabil

10 dintre cei peste 60 de elevi de la Liceul Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca sanctionati luna trecuta pentru postarile facute pe Facebook la adresa profesorilor au fost iertati de pedepse.

10 dintre cei peste 60 de elevi de la Liceul Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca sanctionati luna trecuta pentru postarile facute pe Facebook la adresa profesorilor au fost iertati de pedepse.

Consiliul de Administratie al Liceului a discutat, vineri, contestatiile depuse si a anulat sanctiunile date initial.

Doar 10 elevi dintre cei 66 sanctionati au depus contestatii in termenul de cinci zile prevazut de regulamente. Contestatiile au fost analizate de membrii Consiliului de Administratie al liceului si, ca urmare a unor vicii de procedura, cei 10 elevi au fost iertati de pedepse.

Scandalul s-a declansat luna trecuta, ca urmare a unor postari pe pagina de Facebook "Sincai Memes" la care au aderat circa 800 de elevi ai licerului. Unele postari au fost considerate de dascali injurioase si chiar obscene, 66 de elevi fiind sanctionati cu scaderea notei la purtare, iar 2 cu mutarea la alte scoli.

Cum au fost pedepsiti niste elevi care faceau glume pe Facebook despre profesorii lor

Vineri seara, dupa 3 ore de dezbateri, Consiliul de Administratie de la Liceul Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca a anulat sanctiunile in cazul celor care au depus contestatii.

"Si-au dat seama ca au incalcat regulamentul. Ma mira faptul ca directorul si consiliul profesoral si-au dat seama ca elevii au incalcat regulamentul scolar in momentul in care au postat imagini cu profesorii lor. Ceea ce nu se stie este faptul ca sanctiunile impotriva elevilor au fost dictate cu incalcarea regulamentului scolar".

AFLĂ AICI MAI MULTE DETALII

Veste EXCELENTĂ pentru şoferii din ROMÂNIA! Poliţiştii NU mai au voie să facă AŞA CEVA! E fericire MAXIMĂ... Anunţ important făcut de Ministerul Educaţiei! Toţi elevii sunt afectaţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x