Antena Căutare

Cele mai rele femei, în funcție de zodie! Horoscopul scorpiilor îți spune de cine să te păzești!

Cu siguranță ai observat că unele femei sunt mai rele decât altele, dar cu siguranță nu te-ai gândit că și zodia joacă un rol important în acest sens. Uite de cine să te păzești!

Cele mai rele femei, în funcție de zodie! Horoscopul scorpiilor îți spune de cine să te păzești!
Află totul despre o femeie, în funcție de zodie

Cu siguranță ai observat că unele femei sunt mai rele decât altele, dar cu siguranță nu te-ai gândit că și zodia joacă un rol important în acest sens. Uite de cine să te păzești!

BERBEC:

Femeile născute în Berbec se enervează foarte repede. Sunt agresive din punct de vedere verbal și se supără foarte tare când își dau seama că vorbesc în necunoștință de cauză. Și acest lucru se întâmplă cât se poate de des. Pun etichete oamenilor chiar fără să aibă cea mai mică idee despre ei, sunt geloase, egoise și se contrazic mereu chiar daca nu au dreptate. Dacă cineva se ia în coarne cu ele, se vor înfuria foarte rău și vor încerca să rănească acea persoană. Însă nu vor reuși prea multe, pentru că le lipsește viclenia. Astfel, “victimele” se pot apăra timpuriu de atacurile femeilor născute în Berbec.

Sfat: împacă-te cu tine mai intâi și vei reuși să te împaci și cu ceilalți!

Află de cine trebuie să te ferești, ca să ai parte de liniște

TAUR:

Femeile născute în Taur doresc mereu să pară altcineva și de multe ori fac acest lucru cu desăvârșire. Sunt cât se poate de prefăcute pentru că le este frică să nu cumva să se afle care le sunt punctele slabe. Femeile născute în taur sun zgârcite cu cei din jur, invidioase și își trădează pe ascuns prietenii dacă ele consideră că au fost înșelate. Au gura mare și nu poți să le spui niciun secret. Totodată, se simt amenințate des și își dau arama pe față la fel de des. O femeie născută în Taur nu va ezita niciodată să se ia în coarne din motive stupide. Nereușind să se descarce pe moment, poartă ranchiună mult timp și nu se dau bătute până nu distrug persoanele pe care le urăsc.

Sfat: Ar fi bine să vă gândiți bine la ce faceți, ca să nu rămâneți singure toată viața!

Cum o să fii la bătrânețe, în funcție de zodie! Horoscopul scorpiilor te ferește de belele!

GEMENI:

Femeile născute în acest semn zodiacal nu sunt neapărat rele. Mai degrabă bârfesc foarte mult și au impresia că sunt cele mai deștepte și cele mai frumoase. Deși au mulți prieteni, îi disconsideră din motive futile, fără să le cunoască destul de bine caracterul. Se supără serios foarte greu, tocmai pentru că nu consideră că are sens să se lupte cu cineva mai slab, respectiv cu oricine. Sunt foarte încrezute. Însă, dacă sunt călcate pe bătătură, femeile din Gemeni nu vor ezita să se răzbune crunt prin cele mai perverse metode. Fiind foarte inteligente, nici nu va veți da seama când vă va lovi răzbunarea unui astfel de nativ, mai ales că nu le e rușine să își folosească sexualitatea pentru a obține ce vor.

Sfat: dacă nu vreți să mai fiți judecate, încercați să nu mai povestiți tot ce vă trece prin cap!

Topul celor mai geloşi bărbaţi în funcţie de zodie! Mare grijă dacă partenerul tău se află printre ei

RAC:

Femeile din Rac au o cruzime legendară, însă justificată. Se răzbună dacă sunt mințite și nu prea le deranjează altceva în viață. Mai ales că au vieți destul de monotone. Ele însele se consideră mediocre și singurul lucru pe care îl doresc cu adevărat este sinceritatea. Femeile din Rac vor da de înțeles că au de gând să se răzbune de nenumărate ori pentru un motiv care pare mic pentru restul. Însă nu prea se pricep să gândească în perspectivă și de aceea sunt sortite eșecului. Putem spune că femeile din Rac vorbesc mult și fac puțin. Tocmai această lene le face să fie cât se poate de inofensive la capitolul răutate.

Sfat: Luați atitudine și veți căpăta respect! Gândiți-vă bine înainte ce aveți de făcut!

Află aici continuarea pentru restul zodiilor!

Schimbarea la Faţă a Domnului e sărbătorită pe 6 august! Ce nu trebuie să faci în această zi pentru a scăpa de necazuri... 6 august, zi de comemorare a eroismului ostașilor români căzuți în Primul Război Mondial la Mărășești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x