Antena Căutare

Noi dezvăluiri despre cazul Caracal! Cine a semnat de fapt amenda primită de mama Luizei Melencu

Amenda primită de Monica Melencu, mama Luizei Melencu, n-a sfost semnată de Felix Bănilă, fostul procuror-șef al DIICOT, ci de..  Oana Schmidt-Hăineală, procuror-şef adjunct DIICOT.

Amenda primită de Monica Melencu, mama Luizei Melencu, n-a sfost semnată de Felix Bănilă, fostul procuror-șef al DIICOT, ci de.. Oana Schmidt-Hăineală, procuror-şef adjunct DIICOT.

Anunțul a fost făcut de Mihai Gâdea, în direct, la Antena 3, care a prezentat un document care a arătat că amenda primită de mama Luizei Melencu nu a fost semnată de Felix Bănilă, ci de Oana Schmidt-Hăineală, procuror-şef adjunct DIICOT.

Citește și: Caracal: Menajera lui Gheorghe Dincă aruncă totul în aer! „Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez și...”

Reamintim că procurorul – șef al DIICOT, Felix Bănilă, a anunțat miercuri într-un comunciat oficial că și-a depus ”demisia de onoare din funcția de procuror șef”, după ce președintele Klaus Iohannis i-a cerut luni public demisia pentru modul în care a gestionat cazul Caracal.

Citește și: Caracal: Halucinant! S-a aflat cine este Gheorghe Dincă, de fapt: „Toată lumea știe! Acum zece ani...”

Cu puţin înainte să îşi anunţe demisia din funcţia de procuror-şef al DIICOT, Felix Bănilă a trimis la Consiliul Superior al Magistraturii o cerere de încetare a delegării Oanei Schmidt-Hăineală în funcţia de procuror-şef adjunct al DIICOT.

Trupul lui Auraș zace de trei saptamani pe fundul lacului Siriu. Mama tânărului nu-și poate reveni din șoc... UPDATE - O femeie şi un bărbat au decedat, iar alte două persoane au fost rănite, în urma unui accident produs DN 66 Ha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x