Antena Căutare

Tragedie fără margini: patru oameni au murit strigând după ajutor! Cine sunt victimele accidentul aviatic de la Constanţa

Comandorul Petre Corneliu Cătuneanu, căpitanul comandor Ginel Claudiu Crăcănel, medicul Laura Vizireanu și asistenta medicală Gabriela Camelia Harton și-au pierdut viața în urma prăbușirii, luni, în lacul Siutghiol din județul Constanța, a elicopterului SMURD, de tip EC 135, cu care se întorceau dintr-o misiune aeromedicală, după ce au transportat un pacient la Spitalul Județean Constanța.

Tragedie fără margini: patru oameni au murit strigând după ajutor! Cine sunt victimele accidentul aviatic de la Constanţa Galerie
| reporterntv.ro

Comandorul Petre Corneliu Cătuneanu, căpitanul comandor Ginel Claudiu Crăcănel, medicul Laura Vizireanu și asistenta medicală Gabriela Camelia Harton și-au pierdut viața în urma prăbușirii, luni, în lacul Siutghiol din județul Constanța, a elicopterului SMURD, de tip EC 135, cu care se întorceau dintr-o misiune aeromedicală, după ce au transportat un pacient la Spitalul Județean Constanța, scrie reporterntv.ro.

Pilotul elicopterului, comandorul Petre Corneliu Cătuneanu, avea 47 de ani, era căsătorit și avea un copil. El era angajat al Ministerului Afacerilor Interne de 10 ani și absolvise Școala Militară în urmă cu 23 de ani. Avea la activ 2.900 de ore de zbor, dintre care aproximativ 2.000 pe elicopter de tip EC 135, potrivit MAI.

Copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, avea 42 ani, era căsătorit și avea un copil minor. Copilotul avea la activ 1.600 de ore de zbor, dintre care 500 pe elicopter de tip EC 135, era angajat al Ministerului Afacerilor Interne de șapte ani și absolvise cursurile Școlii Militare în urmă cu 18 ani.

Medicul Laura Vizireanu, de la SMURD Constanța, avea 39 de ani. Laura Vizireanu a fost prima persoană recuperată de pompieri din apă. Aceasta a fost resuscitată inițial de medicii de pe ambulanță timp de aproximativ 45 de minute, ea răspunzând manevrelor de resuscitare. Ulterior, femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Constanța și internată în stare critică la secția de terapie intensivă, unde a murit câteva ore mai târziu.

La aproximativ 12 ore de la prăbușirea elicopterului SMURD, scafandrii au reușit să găsească și trupul celei de-a patra persoane care se afla în aparatul de zbor, fiind vorba despre asistenta medicală Gabriela Harton, în vârstă de 38 de ani, care era însărcinată.

Revoluţia din '89! 16 decembrie, începutul sfârşitului... VIDEO cutremurător: Ultimele momente de viață ale echipajului SMURD! Strigătele de ajutor ale victimelor au fost filmate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x