Antena Căutare

Cu aceste declarații de iubire îți poți impresiona iubitul, de Dragobete

Se apropie Dragobetele, acea zi în care ne împărtășim cu și mai multă căldură dragostea pe care o avem față de partenerul nostru. Și ne tot gândim la vorbele de dragoste pe care să le spunem, la cadouri. La cum să facem mai frumoasă seara de Dragobete.

Se apropie Dragobetele, acea zi în care ne împărtășim cu și mai multă căldură dragostea pe care o avem față de partenerul nostru. Și ne tot gândim la vorbele de dragoste pe care să le spunem, la cadouri. La cum să facem mai frumoasă seara de Dragobete.

Dacă nu te-ai născut cu un pic de talent eminescian, nu-ți face probleme. Ai la îndemână o mulțime de mijloace prin care poți să cauți declarația potrivită pentru jumătatea ta, în zi de Dragobete.

De Dragobete ai putea să îți surprinzi iubita/iubitul cu una dintre aceste declarații de dragoste

– Dragostea mea pentru ține va dura până când un orb va reuși să picteze zgomotul unei petale de trandafir căzută pe o masă de cristal. TE IUBESC!

– Zile în șir m-am tot gândit ce cuvânt ar fi mai potrivit să-ți spun. Că o dulce amețeală mă cuprinde atunci când mă gândesc la ține. Și acum mă pierd. Nu vreau, nu pot să mai gândesc. Pur și simplu te iubesc și alte cuvinte nu găsesc.

– Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste, ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântat când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine.

– Iubesc 3 lucruri! Soarele, luna şi pe ține! Soarele pentru zi, luna pentru noapte și pe ține pentru totdeauna!

Cu aceste declarații de iubire îți poți impresiona iubitul, de Dragobete

– Sunt un milion de stele și un milion de vise, tu ești singură mea stea și singurul meu vis! Te iubesc!

– Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Ești cea mai frumoasă floare a mea!

– Eu mă simt atât de fericit, știu de ce? Pentru că sunt atât de norocos, știi de ce? Pentru că Dumnezeu mă iubește, știi de ce? Pentru că mi-a oferit un dar, știi care? Pe ține, dragostea mea!

Sursa, lolrelai

În Turnul cu Ceas din Cetatea Sighișoarei se află o comoară veche de patru secole! Ce găsesc turiștii aici (VIDEO)... Vestea momentului! Românii primesc bani de la stat! Ce presune schimbarea și când se va aplica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x