Antena Căutare

Cursuri de groază! O profesoară îşi blesteamă elevii şi vine la ore cu un cuţit în geantă: "Doi metri sub pământ, mâncați de viremi, acolo vor ajunge toți dușmanii mei"

De trei luni o profesoară de engleză din Constanţa rosteşte blesteme în faţa elevilor de clasa întâi şi le spune poveşti macabre. Vine la oră cu un cuţit în geantă şi susţine că este Regina Egiptului. Peste 30 de părinţi au depus plângeri împotriva ei, după ce copiii lor au refuzat să meargă la şcoală de frică.

De trei luni o profesoară de engleză din Constanţa rosteşte blesteme în faţa elevilor de clasa întâi şi le spune poveşti macabre. Vine la oră cu un cuţit în geantă şi susţine că este Regina Egiptului.

Peste 30 de părinţi au depus plângeri împotriva ei, după ce copiii lor au refuzat să meargă la şcoală de frică. Directorul spune că nu o poate suspenda pe profesoară până când o comisie de la Direcţia de Sănătate Publică nu o da declara inaptă pentru a mai lucra în învăţământ

Bombă scoasă la vânzare, pe Internet, cu 5.000 de lei. Se întâmplă în România, iar creatorul anunțului este chiar un pol... Îţi amanetezi bijuteriile? Să nu mai faci niciodată greşeala asta. Foarte puţini ştiu acest truc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x